Beurzen - DierenEnZo.nl

Cavia porcellus (Cavia)

Algemene naam: Cavia
Wetenschappelijke naam: Cavia porcellus
Herkomst: Zuid-Amerika
Grootte: 12.5-13.5 cm
Levensduur: 10 jaar

Cavia porcellus (Cavia)  De bekendste soort is de huiscavia (Cavia porcellus), die waarschijnlijk zo’n 3000 jaar geleden door de Inca’s is gedomesticeerd.

Cavia porcellus (Cavia)

Herkomst :
Het is een knaagdier dat van nature in de Andes, Zuid-Amerika voorkomt en Via Nederland is de cavia in Indonesië terecht gekomen. Daar noemt men een cavia een tikus Belanda wat ‘Nederlandse muis’ betekent. Ook wordt soms de term marmut gebruikt. Ook dit heeft een link met Nederland. Vroeger, en door sommige mensen nog steeds, wordt een cavia namelijk wel misleidend een marmot genoemd, terwijl dat een andere, niet nauw aan de cavia verwante diersoort is.

Beschrijving:

Cavia’s zijn groepsdieren, hou ze daarom minimaal met twee. Een cavia alleen wordt eenzaam en verveelt zich snel. Twee vrouwelijke dieren of een koppel waarvan het mannelijk dier gecastreerd is, kan je gemakkelijk samen houden. Twee mannelijke dieren kan je alleen samen houden als ze al van jongsaf samen zitten en er geen vrouwtje bij zit.

Zet geen andere diersoorten bij de cavia’s. Cavia’s en konijnen worden al eens samen gehouden, maar dat kan problemen geven. De dieren begrijpen elkaar niet. Het konijn kan de cavia verwonden en de cavia kan van de vacht van het konijn eten. Ze hebben bovendien ander voeder nodig.

Voedsel:
Cavia’s eten groenvoer, fruit en zaden, maar voornamelijk gras, hooi en paardenbloemen. Een van de opvallendste kenmerken van cavia’s die van belang zijn voor hun verzorging, is dat ze net als mensen en de meeste apen door een defect aan het gulonolactone oxidase-gen (GULO-gen) zelf geen vitamine C kunnen aanmaken en dat uit het voedsel moeten krijgen. Hierin wijken ze sterk af van de andere dieren, die hun vitamine C redelijk (bijvoorbeeld: katten en honden) tot zeer goed (onder andere: geiten en leeuwen) zelf kunnen maken uit hun bloedsuiker.

Gerbillinae (Woestijnrat)

Algemene naam: Woestijnrat
Wetenschappelijke naam: Gerbillinae
Herkomst: dorre steppegebieden en halfwoestijnen
Grootte: 11-15 cm
Levensduur: 5-7 jaar

Gerbillinae (Woestijnrat) Dit leuke huisdier wordt ook wel renmuizen genoemt.

Gerbillinae (Woestijnrat)

Herkomst :
zijn onderfamilie van de knaagdierenfamilie Muridae, die daarnaast ook onder andere de muizen en ratten van de Oude Wereld (Murinae) omvat. Ze komen over het algemeen voor in dorre steppegebieden en halfwoestijnen. Omdat in deze gebieden weinig dieren kunnen gedijen, hebben ze weinig vijanden. Aan andere vijanden (zoals slangen en roofvogels) die er wel zijn kunnen ze goed ontsnappen omdat deze diertjes goed kunnen springen. Vandaar ook hun (bij)naam: Springmuis.

De woestijnrat heeft zich helemaal aangepast aan de omstandigheden in hete/koude, droge gebieden. Op de heetste en koudste gedeelten van de dag slapen ze in hun hol. Ze kunnen water opslaan in hun vetlagen en urineren zelden. Ook hebben ze droge ontlasting. Toch kunnen woestijnratten niet tegen grote temperatuurwisselingen. Onder de grond is de temperatuur vrij stabiel.

Beschrijving:

Gerbils zijn op zich gemakkelijke huisdieren, maar vragen wel de nodige tijd. Naast het onderhoud van de kooi en voeren, moet ook tijd worden voorzien voor interactie met de dieren.

Voedsel:
Het natuurlijke dieet van gerbils verschilt sterk afhankelijk van het seizoen: in de herfst, winter en lente voeden ze zich vooral met zaden en granen, terwijl ze in de zomermaanden vooral grassen en kruiden eten. In gevangenschap is het aangewezen beide types voeding te voorzien. Geef daarom als basisvoeding een volledig voer voor gerbils en een goede kwaliteit hooi. Je kan dit aanvullen met droogvoer voor katten, duivenvoer, papegaaienvoer, muesli, meelwormen, sprinkhanen, trosgierst en rozijnen. Zeker voor fokdieren is dit een meerwaarde. Ook verse kruiden, grassen en bladeren kunnen een waardevolle toevoeging aan het dieet zijn.



.

Serinus canaria (kanarie)

Algemene naam: kanarie
Wetenschappelijke naam: Serinus canaria
Herkomst: Canarische Eilanden
Grootte: 12.5-13.5 cm
Levensduur: 10 jaar

Serinus canaria (kanarie)  is een zangvogel uit de familie Fringillidae. De wilde soort komt voor op de Canarische Eilanden. De vogel wordt sinds eeuwen gekweekt als huisdier.

Serinus canaria (kanarie)

Herkomst :
Deze wilde soort komt voor op de Canarische Eilanden. De kanarie is vernoemd naar de eilandengroep. Verder leeft de wilde soort op de Azoren en Madeira.

Beschrijving:

De kanarie wordt al eeuwen als huisdier gehouden. In de volksmond wordt hij soms kanariepiet of kanarievogel genoemd. Veel kanaries in het Nederlandse taalgebied krijgen dan ook vaak de naam Piet of een naam die hiervan is afgeleid. De eerste afbeelding van een kanarie dateert van 1580 in een Duitse encyclopedie, waarin hij als een gedeeltelijk geel en gekuifd vogeltje wordt weergegeven. In 1657 wordt een volledig gele kanarie afgebeeld door een Duitse kunstenaar.

De zang van de kanarie kan zeer gevarieerd zijn. Het zijn de mannetjes die uitgebreid zingen, poppen ookwel (vrouwtjes) zingen slechts bij hoge uitzondering. Een kanarie kan de zang van andere vogels leren. De zang van het mannetje dient met name ter afbakening van het territorium.

Voedsel:
Kanaries eten dagelijks ongeveer 30% van hun lichaamsgewicht en mogen nooit zonder voer zitten, aangezien ze snel verhongeren.

Utopia kanariezaad is een smakelijk en gevarieerd premium vogelzaad, dat speciaal is ontwikkeld voor kanaries. Utopia vogelvoer is met zorg en passie ambachtelijk gemengd. Anders dan basis zaadmengsels is deze voeding compleet voorzien van essentiële voedingsstoffen én verrijkt met diverse kruiden.
Als aanvullende en lekkere snack kun je een vogelboeket of trosgierst aan de vogels aanbieden.

Welke vogels gaan samen met Serinus canaria (kanarie)?
Je kunt heel veel vogels samen met Kanaries steken. Wij hebben Kanaries, Kwartels, een Rijstvogel, Japanse Meeuwen en Zebravinken


Trivia:

Kanarie als redder van de levens van mijnwerkers

Kanaries werden vroeger gebruikt in de mijnbouw. Omdat een kanarie veel sneller adem haalt, klein is en een hoge stofwisseling heeft in vergelijking met de mijnwerkers, overlijdt de vogel zeer snel als het dodelijk gas koolmonoxide aanwezig is. De mijnwerkers hebben dan nog de gelegenheid om de plek des onheils te verlaten. Mogelijk komt hier ook de uitdrukking ‘van je stokje gaan’ vandaan. In 1986 begon in Engeland de vervanging van kolenmijnkanaries door moderne meetmethoden voor koolmonoxide.

.

Melopsittacus undulatus (grasparkiet)

Algemene naam: grasparkiet 
Wetenschappelijke naam: Melopsittacus undulatus
Herkomst: Australië 
Grootte: 12.5-13.5 cm
Levensduur: 10 jaar

Melopsittacus undulatus (grasparkiet) behoort tot de papegaaiachtigen en komt in het wild in grote zwermen in Australië voor.

Melopsittacus undulatus (grasparkiet)

Herkomst :
De vogel neemt in Australië toe omdat door menselijk ingrijpen steeds meer leefgebieden ontstaan die geschikt zijn voor deze parkiet. In Korea en Japan bestaan verwilderde populaties. Een verwilderde populatie in Florida (Verenigde Staten) stierf geleidelijk uit en was daar in 2014 helemaal verdwenen.

Beschrijving:

Ruim 150 jaar geleden werd de grasparkiet in Europa ingevoerd. Ze worden gehouden in een kooi of volière.

Als grasparkieten alleen in een kooi worden gehouden, hebben ze veel aandacht nodig. Het zijn echte groepsdieren en daarom is het beter om er twee of meer te houden, bij voorkeur een even aantal. Het is heel belangrijk om nooit meer poppen (vrouwtjes) dan mannetjes te hebben, omdat poppen heel agressief kunnen zijn en zullen vechten om de mannetjes. Speelgoed en klimgerei zijn noodzakelijk bij het leven in een kooi. Grasparkieten zijn vrolijke, ondernemende vogels die erg tam kunnen worden, vooral als ze van jongs af aan met mensen in aanraking zijn geweest. Sommige grasparkieten kunnen praten, de meeste doen dat echter niet.

Voedsel:
In de natuur leven grasparkieten vooral van graszaden. Daarom wordt het vaak gezien als volwaardige voeding, maar is dat niet altijd voldoende. Omdat het gekweekt wordt in landen waar soms nog volop gebruikgemaakt wordt van pesticiden en andere chemicaliën, is het geven van zaad uiteindelijk de oorzaak van veel gezondheidsproblemen bij grasparkieten.

De beste voeding is compleetvoer, ook wel pellets genoemd. Dit voer bevat alle benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding. Bij gebruik van een zaadmengsel dient pas nieuw zaad gegeven te worden als het bakje vrijwel leeg is, dit om te voorkomen dat de vogel de lekkerste zaadjes er steeds uitpikt waardoor het dieet te eenzijdig wordt en het dier te weinig essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Extraatjes:
Groente, fruit, en kruiden zoals peterselie en basilicum, maar ook vogelmuur en paardenbloem (vooral de bladeren en wortel), kunnen naast de pellets of zaden gegeven worden, maar in kleine hoeveelheden. Avocado en rabarber zijn giftig voor grasparkieten en papegaaien. Stukjes appelschil worden vaak gewaardeerd om aan te knabbelen.

Taeniopygia castanotis (Zebravink)

Algemene naam: Zebravink
Wetenschappelijke naam: Taeniopygia castanotis
Herkomst: Australië
Grootte: 10-11 cm
Levensduur: 2-3 jaar 

Taeniopygia castanotis (Zebravink) is een kleine vogel uit de familie Estrildidae. Het is een veel in gevangenschap gehouden kooivogel.

Taeniopygia castanotis (Zebravink)

Herkomst
De zebravink komt van oorsprong uit Australië en komt aldaar in grote aantallen in het wild voor. In Portugal en Puerto Rico bestaan verwilderde populaties.[1]

Beschrijving:

Het dier maakt geluid dat klinkt als “trompetachtig snorren”, waarbij het mannetje kleine melodieën van dit geluid maakt. De mannetjes leren het gezang van hun vader. Als die vader er niet meer is, kunnen ze het ook indirect aanleren via broers die het wel van de vader konden leren. De man is te herkennen aan de oranje wangen, die bij de pop ontbreken. Er zijn gefokte kleurvariëteiten waardoor deze standaardkenmerken bij sommige typen verloren zijn gegaan. Bij de witte mutatie kan men de sekse alleen zien aan de kleur van de snavel. Dan is de herkenningskleur van de snavel lichtoranje bij de pop en bij de man dieper oranje tot rood. Ook is er een zwartwangzebravink gekweekt waarbij de oranje wang bij het mannetje een andere kleur heeft gekregen. De lichaamslengte bedraagt 10–11 cm.

Voedsel: 
Zebravinken zijn zaadeters, in de natuur eten ze met name graszaden. Een zadenmengeling voor zebravinken of tropische vogels voldoet meestal als basis. De voeding dient aangevuld te worden met eivoer, groenvoer, mineralen en maagkiezel.

Welke vogels gaan samen met Taeniopygia castanotis (Zebravink)?

Het is mogelijk bijboorbeeld Kanaries en zebravinken maar deze kunnen alleen samenleven als ze heel veel ruimte hebben.
Zelfs als u rustige vogels samen houdt heeft u een kooi nodig die tenminste 120 cm breed is.

Paracheirodon (kardinaaltetra)

Algemene naam: kardinaaltetra 
Wetenschappelijke naam: Paracheirodon 
Herkomst: Zuid-Amerika
Grootte: 5 cm
Levensduur: 5-10 jaar 

Paracheirodon (kardinaaltetra) De Kardinaal Tetra of Paracheirodon axelrodi is een zeer geliefde vis in iedere bak en is misschien wel de soort die het meest gehouden wordt in de gezelschaps aquaria. De blauw/rode iriserende kleuren maken het een opvallende visje, zeker als je ze houdt in een grotere school!

Paracheirodon (kardinaaltetra)

Herkomst
De Paracheirodon axelrodi komt uit een groot gebied bijvoorbeeld Venezuela, Colombia en Brazilië (Rio Negro, Rio Orinoco, Rio Vaupes Rio Aturia en de zijrivieren hiervan). Ze komen doorgaans voor in kleine schaduwrijke helder water of in zwartwater stroompjes. Ze bevolken daar het middelste deel van het water in doorgaans grote scholen.

Beschrijving:

Het verschil tussen de mannen en vrouwen is bij de kardinaaltetra heel moeilijkzo makelijk te zien. Ze hebben beiden een fluoridiserende blauwe horizontale streep die loopt van hun bek tot aan hun staart. Onder deze blauwe streep loopt een fel rode band. De vinnen zijn kleurloos en de rug en buik zijn zilver kleurig.
De mannen blijven iets kleiner dan de vrouwen.
De vrouwen hebben een iets rondere buik dan de mannen.
Ze lijken veel op hun neef de Paracheirodon innesi of Neon Tetra.

Door het zachtaardige karakter en gedrag en zijn fraaie kleuren kan hij goed gecombineerd worden in het gezelschapsaquarium. Een combinatie met maanvissen is echter af te raden, Maanvissen zijn jagers en zien de kardinaaltetra als een lekker hapje voor tussendoor.

De levensverwachting van een kardinaaltetra in het wild is ongeveer 1 jaar. In het aquarium kunnen ze een leeftijd bereiken van tot wel 5 of zelfs 10 jaar.

Aqaurium specificaties:

De temperatuur van het water kan liggen tussen de 23 en 29 graden. Zorg er wel voor dat je de vissen niet het jaar rond op de minimale of maximale temperatuur houdt. Dit kan namelijk de levensduur van de vis verkorten. Ze houden graag van zacht water met een pH van 5.5 tot 6.0.

Welke vissen gaan samen met Paracheirodon (kardinaaltetra)?

De kardinaaltetra is een erg vriendelijke vis kunnen bijna alle vissen tolereren. Je kan ze goed houden in combinatie met de Siamese Kempvis (Betta Splendens). Ook zie je de kardinaaltetra vaak bij een biotoopaquarium met Discusvissen of Maanvissen.

Terugblik Vivarium 2019

Een Terugblik Vivarium 2019

Vivarium 2019 zit er helaas weer op maar we willen nog even terug blikken naar een geweldig en zeer geslaagd weekend Vivarium 2019.
Dus hierbij de Terugblik Vivarium 2019

Op 2 en 3 November 2019 was het weer Vivarium in het Autotron in Rosmalen.
We hebben een leuk weekend gehad.
Natuurlijk was er wel wat voorbereiding voor nodig maar dat was het wel weer waard.
We hebben in de maanden voor dit weekend veel kortingsbonnen verstuurd met bestelling die werden gedaan.
En ook op de beurzen ervoor hebben we er nog een hoop weggegeven.

Op de donderdag ervoor zijn we al gaan opbouwen
aangezien we de vrijdag nog een levering voor Vivarium zouden krijgen.

Het Vivarium project 2019

Ook dit jaar was er weer een mooi project en aan de achterkant werdt het ook gebruikt
als presentatie podium waar vele lezingen gehouden werden.
En als je dan om hoog keek kon je ons zien staan.

Een overzicht van de 2de etage

Hier nog een mooi overzicht van de achterkant van onze stand.

Het was een geweldig weekend
Net als Vivarium willen we iedereen bedanken.

Elk jaar blijft het nog groeien want ook dit jaar waren er mee bezoekers dit jaar wel 11.923
We zien jullie komend jaar weer op een beurs of weer op Vivarium en dan misschien wel meer dan 12.000 bezoekers

Tot volgend jaar……….

Vivarium plattegrond 2019

De Vivarium plattegrond 2019

We hebben er weer naar uit gekeken, maar hij is er weer de Vivarium plattegrond 2019.
En we staan dit keer met nummer 142
Er gaat weer een hoop te zien en te beleven zijn.

Vivarium plattegrond 2019

we zijn weer makkelijk te vinden bij de trappen en de liften.

Net als vorig jaar staan we op dezelfde plaats.
En weer gezellig tussen onze buren van Linniesfish & Dierect.nl

Kom voor een gezellige dagje langs, tegenover ons is er koffie..

In de afgelopen drie jaar hebben steeds meer grote merken uit de hobby hun weg gevonden naar Vivarium. In alle gevallen was hun ervaring voor hen verrassend goed, wat komt door de zakelijke kansen te combineren met de vriendelijke en positieve sfeer waar Vivarium bekend om staat.
Dat is ook de reden waarom deze merken hun aanwezigheid op ons evenement met succes voortzetten en jaarlijks terugkeren.
Voor meer info kan je naar de website van Vivarium zelf

Terugblik Vivarium X 2018

Terugblik Vivarium X 2018

Hier bij een Terugblik Vivarium X 2018, Vivarium X zoals het dit jaar werd genoemd omdat het de 10de editie was, maar helaas het zit er weer op!
Het was dit jaar extra speciaal omdat het de 10de keer was maar ook omdat het eerst bijna niet door ging.
Maar gelukkig kreeg het team van Vivarium het weer voor elkaar.
ze moesten wel een nieuwe locatie vinden en dat werd Autotron Rosmalen.

Ingang Autotron

Maar het was zeker geen mindere locatie er waren meer parkeer plekken en ook meer plek voor meer standhouders en dat is ook gebleken.
De parking stond vol er moest zelfs met bussen van een ander veld worden gereden om de vele bezoekers te brengen..

Overzicht beurs Overzicht beurs

We kregen een nieuwe plek en we weten dat iedereen ons heeft kunnen vinden..
want net als andere jaren was het erg druk aan onze tafel.
We waren ook maar wat blij met onze extra hulp. Bedankt Linda voor je hulp..
Onze stand Onze stand Onze stand

Het weekend is voorbij gevlogen.
We hebben weer genoten van dit geweldige evenement wat er elk jaar weer wordt verzorgt door een leuke groep.
We willen het team van Vivarium bedanken en hopen jullie volgend jaar weer te zien…..

Het Vivarium Team

Tot zover de Terugblik Vivarium X 2018

De plattegrond voor Vivarium

De Plattegrond voor Vivarium is er weer

We hebben er weer naar uit gekeken, maar hij is er weer de Vivarium plattegrond
Er gaat weer een hoop te zien en te beleven zijn.

We staat dit keer met nummer 159                 plattegrond
En omdat het een nieuwe locatie is staan we niet op onze vertrouwde plek
Maar we zijn makkelijk te vinden bij de trappen en de liften.
En naast onze buren van Dierect.nl

In de afgelopen drie jaar hebben steeds meer grote merken uit de hobby hun weg gevonden naar Vivarium. In alle gevallen was hun ervaring voor hen verrassend goed, wat komt door de zakelijke kansen te combineren met de vriendelijke en positieve sfeer waar Vivarium bekend om staat.
Dat is ook de reden waarom deze merken hun aanwezigheid op ons evenement met succes voortzetten en jaarlijks terugkeren.
Voor meer info kan je naar de website van Vivarium zelf

Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen

Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen

Hierbij een Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen.
Van Zaterdag 13 tot en met 20 Oktober was er in de in de oude dierenwinkel aan de Axelsestraat een Aquariumshow.
Een week lang kon iedereen een kijkje komen nemen en genieten van mooie ingerichte Aquariums van de leden van de Aquarium vereniging de Albino zwaarddrager.
Er waren verschillende inrichtingen zoals een zee aquarium er was ook een sloot na gemaakt, alles was aanwezig zoet, zout en brak.
En veel mooie planten en veel verschillende mooie vissen.

Aquarium Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen Aquarium Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen  Aquarium Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen Aquarium Aquarium

Ook onze bak met gifkikkers had veel bekijks..

Onze bak  Onze bak

Er zijn veel mensen op af gekomen. De voorzitter Jan Nout sprak over een zeer geslaagde tentoonstelling zo met dit 70 jarig jubileum.

Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen Aquarium Terugblik Aquarium tentoonstelling Terneuzen Aquarium

Tot over 5 jaar misschien……

Aquatoren

Aquarium tentoonstelling Terneuzen

Aquarium tentoonstelling Terneuzen

Aquarium vereniging de Albino zwaarddrager

Vanaf komende zaterdag is er in Terneuzen in de oude dierenwinkel aan de Axelsestraat een Aquarium tentoonstelling.
De leden van de Aquarium vereniging de Albino zwaarddrager laten een hele week hun hobby zien.
Er zijn mooie Aquariums in gericht met verschillende thema’s uit delen van de wereld.
En omdat het vaak voor komt dat mensen die in de Aquarium hobby de oversteek of combinatie maken naar paludarium mogen wij van DierenEnZo er ook een hele week een bak tentoon stellen.

Openingstijden van de tentoonstelling vind je op de flyer hier naast.

Heb je zin om een kijkje te nemen ga er dan gerust heen.
Na de week zullen we nog een leuk verslag maken met enkele foto’s

Reptilica Beurs Arnhem

Reptilica Beurs Arnhem

Reptilicaop zondag 7 Oktober is er een Reptilica beurs in Arnhem
Het adres is:
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
In de Eusebiuskerk

De beurs is open van 11-16 uur.

NIEUWE ACTIE: Bezoekers die de kortingsbon van Reptilica aanvragen, krijgen in Arnhem tussen 15 en 16 uur GRATIS ENTREE. Ideaal voor bezoekers die alleen voederdieren nodig hebben of toch nog even willen komen kijken op een hele goedkope manier. Deze actie staat ook op Facebook van Reptilica dus als je dat wilt delen, kan dat ook.

 

Tot zondag.

Reptilica Beurs in Hilversum

Reptilica Beurs in Hilversum

Reptilica Beurs in HilversumKomende zondag 16 september is er een Reptilica Beurs in Hilversum
Het adres is:
Dudok Arena
Arena 303
1213 NW Hilversum

De beurs is open van 11-16 uur.

NIEUWE ACTIE: Bezoekers die de kortingsbon van Reptilica aanvragen, krijgen in HILVERSUM tussen 15 en 16 uur GRATIS ENTREE. Ideaal voor bezoekers die alleen voederdieren nodig hebben of toch nog even willen komen kijken op een hele goedkope manier.
Deze actie staat ook op Facebook van Reptilica dus als je dat wilt delen, kan dat ook.

Het is Uitermate geschikt om gezellig met de familie langs te komen.
Reptilica beurzen zijn meestal de wat kleinere reptielenbeurzen maar, ondanks dat is er genoeg te zien en te leren van de vele standhouders.
Er is hier door ook tijd om goede uitleg te krijgen wat op de grote beurzen meestal niet lukt.

Tot zondag.

 

kortingsbonnen voor Vivarium X

kortingsbonnen voor Vivarium X

Jawel we hebben ze weer binnen gehad de kortingsbonnen voor Vivarium X.
De 10de editie van Vivarium. 
We versturen ze weer met elke bestelling mee 
en op de beurzen waar we tot vivarium staan kan je ze ook mee nemen..

kortingsbonnen voor Vivarium X

Terugblik van Vivarium 2017

Terugblik van Vivarium 2017

Beurs gebouw Terugblik van Vivarium 2017

Helaas het zit er weer op!
Maar hier nog even een Terugblik van Vivarium 2017 van het afgelopen weekend.
Het was weer een zeer gezellig en geslaagd Vivarium weekend.
.

Het leek zelfs drukker dan andere jaren maar dat maakte het misschien ook
wel zo zeer gezellig.
Er was weer heel veel te zien mooie vissen, reptielen en een hoop insecten.

We stonden net als voorgaande jaren op onze zelfde plek.

Stand van DierenEnZo.nl Terugblik van Vivarium 2017

Het weekend was voorbij gevlogen.
En we kijken al uit naar volgend jaar dan is het voor Vivarium een Jubileum. De 10e editie
Wie weet wat dat gaat brengen..
We hopen u volgend jaar weer te zien…..

Stand van DierenEnZo.nl Terugblik van Vivarium 2017

Reptilica kortingsbonnen

#Reptilica kortingsbonnen

Zondag is er weer een Reptilica Beurs deze keer in Eindhoven  in Sporthal de Genderbeemd Sterkenburg 616 5653 LL Eindhoven. We hebben de afgelopen
weken al bonnen uitgedeeld op de beurzen en ook aan onze klanten via bestellingen.

De bonnen zijn geldig voor Eindhoven en ook Gorinchem 21 januari 2018

Plattegrond Vivarium

Plattegrond Vivarium

De Plattegrond voor Vivarium is er weer

Plattegrond VivariumHier de plattegrond voor de 1ste etage.
Als jullie ons zoeken we staan weer boven op onze vertrouwde plek

dit keer met nummer 103
Er gaat weer een hoop te zien en te beleven zijn.

Vooral op het gebied van Aquariums, verlichting en aqua pompjes.
Veel mooie vissen, planten, reptielen en insecten. Zoek je iets moois ga je het zeker vinden om te kunnen bekijken.
En dit jaar staan de Aquascaping challenge deelnemers voor ons dus kom er zeker naar kijken en geniet van de verschillende inrichtingen.

Voor meer info kan je naar de website van Vivarium zelf

 

Beurs dag Rotterdam

Gisteren op de Beurs dag in Rotterdam weer een leuke dag gehad.
We waren gisteren in Rotterdam in de wilgenring.

We kijken nu al weer uit naar onze volgende beurs kijk in onze agenda

foto van DierenEnZo.

Beurs Den Bosch

Beurs Den Bosch

Gisteren stonden we weer op de beurs en deze keer in Den Bosch.
Het was weer een gezellige dag. Volgende week zijn we in Rotterdam.
Houd onze beurspagina in de gaten waar we nog meer staan..

0

Je winkelwagen