Burgess excel

Burgess excel

Konijnenvoer, Hooivoer, Pellets & Snacks – Excel

Welk konijnenvoer is de beste keuze voor uw konijnen? Als je begrijpt waaruit een konijnendieet zou moeten bestaan, kun je je geliefde broodjes voorzien van alles wat ze nodig hebben om gelukkig en gezond te blijven.

Het ideale dieet zou moeten bestaan ​​uit gezond voedsel voor konijnen met veel vezels om hun darmen gezond te houden, en vezelig gras om te voorkomen dat hun tanden overgroeien. Zoek naar natuurlijk konijnenvoer dat is gemaakt met een zorgvuldig samengestelde balans van voedingsstoffen en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Vers konijnenhooi van hoge kwaliteit is ook essentieel – en vergeet niet wat lekkere, gezonde konijnensnoepjes om uw broodjesdag te verrijken!

Bij Burgess wordt al ons voer voor konijnen gemaakt in onze eigen fabriek in het hart van Yorkshire , met alleen ingrediënten die voldoen aan onze strenge specificaties. Als je konijnen het nog niet hebben geprobeerd, weten we zeker dat het assortiment Burgess Excel konijnenvoer binnenkort het favoriete voer van je konijnen zal worden!
Bron:

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
0

Je winkelwagen