Exo Terra

Exo Terra

De passie voor reptielen is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en het merk Exo Terra is snel de referentie geworden voor alle habitats voor slangen en andere gekko’s, namelijk terraria.
Het merk heeft terraria ontwikkeld waar producten en bestanddelen van het genoemde terrarium kunnen samenwerken om een ​​geharmoniseerde habitat te creëren.

Het merk Exo Terra is de leider geworden op het gebied van reptielenproducten om een ​​gezonde, natuurlijke habitat te helpen bouwen. Omdat het merk een echte cultuur, een knowhow en een positieve houding ten opzichte van reptielen heeft, zijn hun producten bijgevolg gericht op het welzijn van deze dieren. Exo terra-teams aarzelen niet om professionals zoals herpetologen en fokkers te raadplegen die bekend staan ​​om hun focus op het fokken van reptielen en amfibieën in gevangenschap.

Elk terrarium van Exo terra wil heel realistisch en natuurlijk zijn om aan alle behoeften van reptielen en amfibieën te voldoen. Elk terrarium kan worden gebruikt voor vele soorten omgevingen en toepassingen, van tijdelijke huisvesting tot natuurlijke habitat.

 Voordelen van Exo Terra 
– Zeer esthetisch terrarium met de keuze om een ​​echt minilandschap te recreëren door naast de planten elementen van decoratie te hebben;
– Waterdicht;
– Eenvoudige reiniging en onderhoud met een eenvoudige algemene bewatering;
– Mogelijkheid om aan te passen
– Eenvoudige installatie en opening met deuren
– Mogelijkheid om planten te mengen en gemakkelijk te verplaatsen. Eventuele extra apparaten (verwarming, verneveling, enz.)

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
0

Je winkelwagen