Nieuwsbrief 2 – 2020

Verder uitbreiden

Hierbij Nieuwsbrief 2 – 2020.
Zoals we in de vorige nieuwsbrief al hadden vertelt zijn we vlink aan het uitbreiden met veel nieuwe merken en producten.
Zo zouden we de knaagdieren en vissen (Aquarium producten) opnemen in ons assortiment, maar het zal jullie niet ontgaan zijn
Dat we ook al veel producten voor Honden, katten en vogels hebben. Onze webwinkel komt vol te staan met producten voor elk huisdier.

Nieuwe Merken

Zo hebben ook weer nieuwe merken erbij gekregen zoals Trixie een bekend merk voor huisdieren.
Een merk met zeer veel producten voor honden, katten, vogels en knaagdieren. En breed assortiment van meer dan 6.500 producten.
En sins 2009 ook voor reptielen.

Het zeer bekende merk kong is bekend om de vele speeltjes en trainings producten voor de hond en we wilde dit merk niet laten ontbreken in de webwinkel.
Maar ook voor de kat heeft kong genoeg te bieden het is erg belangrijk dat een dier kan spelen en getraint kan worden op een leuke en verantwoordlijke manier.

Savic hadden we al in ons arsortiment met hun bakken om dieren te huisvesten of vervoeren, maar ook dit merk heeft veel meer te bieden.
Je gaat zeker meer producten van dit merk terug vinden bij ons.

Ook het merk Tetra een bekent merk in de vissen wereld. Voor zijn voeding en water verbetering, is een mooie aanvulling..

De merken Dog it en Cat it zijn misschien minder bekend maar wel even mooi.
Katten staan bekend als kieskeurig. Bij Catit ontwikkelen ze producten die voldoen aan de hoge eisen van een kat, of het nu gaat om huisvesting, transport, kattenbakaccessoires, krabben, serviesgoed of speelgoed.
En het assortiment van Dogit is even breed als de behoeften van honden. Ze hebben elk gebied van het hondenleven gedekt:
huisvesting, verzorging, transport, wandelen, kleding, servies, speelgoed en lekkernijen.

Gezondheid, geluk en het welzijn van huisdieren staat voorop bij het merk Happypet het is hun passie en ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat elk product dat ze maken perfect is gemaakt en geconstrueerd om de natuurlijke instincten en unieke levensstijlen van elk dier te ondersteunen.

Het merk Duvo+ vervult in de eerste plaats de basisbehoeften van je huisdier.
Het biedt ook heel wat producten die het leven van je huisdier en zijn baasje aangenamer maken
Heeft meer dan 3.000 producten, allemaal voor jouw huisdier! Eten & drinken, spelen & leren, lifestyle & rusten, onderweg, beauty & hygiëne en sanitair!
producten die voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitsnormen, aangeboden aan een eerlijke prijs.

Vergroting assortiment

We zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden en je zal misschien bij een paar categorieën maar een paar producten zien staan,
zoals eerder is genoemt hebben veel merken veel producten soms wel tot meer dan 5.000 producten
Het is niet mogelijk om alles op te nemen maar wil je iets wat je nog niet bij ons kunt vinden stuur gerust een mailtje zodat we het voor je kunnen bestellen en misschien kunnen opnemen in de webwinkel.

Tot zover deze Nieuwsbrief 2 – 2020
We willen graag met je mee denken…..

Ontdek meer van DierenEnZo.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

0

Je winkelwagen